Ga direct naar de content
Qbuzz logo

Open Dag Buschauffeur

13 juli - Start 10:00 of 13:00 uur - Locatie: Hazerswoude-Dorp

Meld je hier aan voor Open Dag Buschauffeur

Welk tijdstip heeft jouw voorkeur? (verplicht)

Ontdek de vele voordelen van werken als buschauffeur

Ontdek in deze video wat onze chauffeurs zo leuk vinden aan hun werk als buschauffeur bij Qbuzz

Zij stapten al over op de bus

Mohammed Yuzan (38)
Was vrachtwagenchauffeur

Ik ervaar in deze baan veel meer rust en verdien ook nog eens een stuk meer, terwijl ik nog steeds lekker op de weg zit. Dit had ik 10 jaar eerder moeten doen. Ik ga hier nooit meer weg

Jenny Vreugdenhil (32)
Was verzorgende

Hier ben ik mijn eigen baas. Na de zoveelste manager die het zorgvak niet begreep besloot ik mij op een andere manier voor de maatschappij in te zetten. En nu ben ik dus met heel veel plezier buschauffeur.

Gerry de Laat (44)
Was controller

Ik was niet meer gelukkig. Ik zat iedere dag achter mijn computer scherm en het werk was nooit af. Hier heb ik die stress niet meer en ben ik onderdeel van de stad en de mensen.

Jacco Kappen (58)
Was touringcar-chauffeur

Na 30 jaar heen en weer rijden door Europa had ik het wel gezien. Dit werk biedt veel meer rust. Ik draai lekker mijn dagdiensten en aan het eind van de dag zit het werk er ook echt op.

Lorenzo Kruidhof (26)
Was service medewerker

Ik wist niet dat overstappen naar een baan als buschauffeur zo makkelijk was. Je busrijbewijs halen is veel makkelijker dan ik dacht. Dat kan iedereen. En je wordt ook nog betaald terwijl je gratis rijlessen volgt.

Hilje Dijksterhuis (55)
Was bouwmarkt-category manager

Dit is echt een hele relaxte baan. Na jarenlang met teams in de bouwmarktsector te hebben gewerkt is dit een verademing. Ik ben hier baas op mijn eigen bus en mijn werktijden geven me flexibiliteit.

Ellen Kloosterman (60)
Buschauffeur U-OV

Na de zoveelste reorganisatie op mijn vorige werk was ik toe aan totaal iets anders. Ik houd ervan om mezelf te blijven ontwikkelen en dat lukt me hier!

Pieter Van den Dries (21)
Was student

Ik heb niemand die de hele dag in mijn nek hijgt en kom op de mooiste plekjes in Utrecht. Bovendien is altijd gezellig in de bus.

Veelgestelde vragen

Vragen? Neem contact op.

Chat met ons via WhatsApp

Over Qbuzz